2-те ЗОДИИ, които са наранявани най-много

2-те ЗОДИИ, които са наранявани най-много
2-те ЗОДИИ, които са наранявани най-много

Всички ние сме имали периоди в живота ни, в които сме били самотни или пък сме били с грешните хора. Всеки от нас е преживявал тежки раздели, разочарования и лъжи, с които е трябвало да се справим. Това са двете зодии, които са наранявани най-много:

Телец

Истината е, че Телците търсят своят партньор много по-дълго, отколкото повечето хора. Не успяват да разчетат правилно хората срещу себе си и често пъти се подлъгват, без да разберат в какво се забъркват.

Телците обичат с цялото си сърце и са склонни бързо да дадат всичко, което имат. Точно за това и много често са се възползвали от наивността и добротата им – вземали са всичко, без да оставят нищичко в замяна.

Представителите на тази зодия са имали множество разочарования и са научили много за живота и любовта. С времето опитът им дава по-ясна представа от какво да се пазят и за какво да внимават.

Телците са всеотдайни, романтични и добри хора, които искат просто обич в замяна на тяхната. Не искат скъпи вещи, а скъпи моменти, които да правят живота им по-щастлив.

Дева

Девите, особено представителите от мъжки пол, са наранявани често, защото те никога не допускат, че могат да бъдат наранени. Когато се влюбят, изключват възможността нещо да се обърка и това е най-голямата им грешка.

Девите са искрени и говорят направо, без недомлъвки. Не играят игрички и единственото, което искат е пълноценна връзка, на която нищо не й липсва. От своя страна те могат да дадат всичко! Девите държат много на партньорите си и доста им угаждат. Най-често човекът до тях се възползва от този факт и започва да се чувства прекалено сигурен, че това ще продължи вечно.

Най-голямата болка на Девите е изневярата. Трудно намират партньор, който да им остане верен. Истината е, че представителите на тази зодия могат да са верни до края, ако отсреща усещат сигурност.

Девите са наранявани много пъти, а всяко едно предателство взима по мъничко от вярата им в любовта. Трудно се възстановяват от раздяла и още по-трудно започват нова връзка.

Източник: www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK