3-те зодии, които ще започнат нова ВРЪЗКА през март

3-те зодии, които ще започнат нова ВРЪЗКА през март
3-те зодии, които ще започнат нова ВРЪЗКА през март

Близнаци

Месец март ще ви донесе много положителни емоции в любовен план. От доста време насам сте без партньор и това определено ви кара да се чувствате самотни. Истината е, че имате нужда не просто от връзка, а от човек, който ще ви разбира, ще живее с вас и ще бъде сериозен в намеренията си. Имате нужда от сигурност. Март може да ви донесе това, за което се надявате, ако отворите сърцето си за нови хора, различни от това, на което сте свикнали. Не съдете по миналото им, съдете по сърцата им и това, което са станали днес. Истински ще сте очаровани от човекът, който ще срещнете. Той ще хареса не само външността, но и душата ви. Такава, каквато е. С всичките й кръпки и минали разочарования. Ще изживеете много вълнуващ романс, който ще ви накара отново да се почувствате желани. Какво по-хубаво от това?

Дева

Вие сте прекрасни хора, останали сами не по ваша вина. Човек не може да чете мислите на другите, нито чувствата им понякога. В миналата си връзка сте дали всичко от себе си на човек, който просто не оценява нищо в живота си. Миналото си е минало, хубаво е, че вече не гледате назад. Март месец ще ви срещне с човек, който ще ви върне надеждата в любовта. Защо не и това да е вашият човек, с когото ще прекарате целия си живот? Всичко е възможно, ако вярвате в това, а сърцето ви вече е отворено и готово да обича. Ще преживеете най-силната си любов и най-силното привличане. Ще сте си мислели досега, че знаете що е това любовта, но всъщност нямате представа. Ще усетите какво е и любов от пръв поглед, колкото и да не вярвате в нея. Тя ще ви докаже, че съществува. Стискайте палци и се надявайте това да е вашият човек.

Козирог

Вярно е, че хората могат да те разочароват така, че да спреш да вярваш в любовта и добротата. Но истината е, че разочарованията са уроци, които ни учат, че животът не е само щастие и низ от хубави събития. Март месец ще внесе пролет и душата ви. Ледовете ще се разтопят и няма да чувствате нужда да сте сами. Ще се обърнете към света с отворени обятия и това няма да остане незабелязано. Усмивката ви, начинът, по който се държите с другите и привидната ви промяна, ще привлекат погледите на няколко човека от противоположния пол. Вие сте тези, които трябва да изберете къде да насочите енергията и да усетите кой е най-подходящият избор за вас. Романтика изобщо няма да ви липсва, ще се радвате на внимание, отношение и ще има нощи, в които няма да можете да заспите от вълнение. Съвсем скоро!

Източник: http://www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK