4-те зодии, които са с любовта на живота си

4-те зодии, които са с любовта на живота си
4-те зодии, които са с любовта на живота си

Овен

Няма по-голяма любов за вас от тази, която сте срещнали на този етап. Представите ви за истинската любов са се преобърнали на 180 градуса и вече знаете как трябва да изглежда тя. Чувствате, че летите, обичате и сте обичани в замяна. Вашата любов е страстна, истинска, вие сте освен любовници и най-добри приятели. Споделяте си света, грижите и щастливите моменти. От време-на време се сдърпвате за някоя дреболия, но това не е края на света, защото все още се нагаждате и напасвате характерите си. Мислете за сватба! Няма какво повече да чакате… това е човекът за вас.

Рак

Чувствате се спокойни и удовлетворени от вашата връзка. Имате си доверие и никога не сте предполагали, че може да не ревнувате любимия човек, а толкова да го обичате. Разковничето е в това, че просто сте сигурни както в себе си, така и чувствата на половинката си. Пътувате много, разказвате си мечтите и изживявате филмова любов, за която всеки би мечтал. Толкова време сте чакали този човек да се появи в живота ви, че усещате съвсем ясно – това може да е любовта на живота ви. Бъдете смели в решенията си и не се изненадвайте, ако до края на тази година научите, че ще имате бебе… съдбата си знае работата.

Везни

Влюбени сте до уши. Ревнувате умерено, но за къде сте без тази ваша черта от характера. Човека до вас ви разбира и не ви вини, а ви подкрепя и се стреми да не ви дава поводи. Вие сте в една много силна връзка, която ще ви доизгради като характери и ще ви ориентира какви искате да бъдете в живота. Попаднали сте на много стойностен човек, който ви кара да бъдете по-зрели и заедно можете всичко. Трябва да знаете, че търсенето ви приключва още сега. Това е любовта на живота ви и в никакъв случай не бива да я изпускате

Скорпион

Връзката ви е още млада и тепърва й предстои да се развива. Имате усещания и може би знаете, че предстои нещо голямо. Всъщност нямате ни най-малка представа какво ви чака. Най-голямата тръпка в живота ви ще се превърне и във ваш партньор. Имате толкова много общи черти и погледът ви за света си прилича. Искате семейство, искате деца и искате винаги да сте заедно, да си изградите дом и да градите любовта си занапред. Вие сте чудесна симбиоза и никога няма да се разделите. Вярвайте в това.

Източник: www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK