5 неща в една жена, които привличат мъжете.

5 неща в една жена, които привличат мъжете.
5 неща в една жена, които привличат мъжете.

Жената е крехко създание, което се отличава с красота, нежност, загадъчност. Всяка една жена сама по себе си притежава чар и е център на мъжкото око. Представителите на силния пол много често се определят като ценители и разбирачи на женската красота. Което е абсолютно нормално. Но има някои неща, които привличат мъжете много повече от всичко останало и, ако една жена ги притежава, тя спокойно може да има всеки мъж.

Естествената красота

Разбира се на първо място поставяме Естествената красота. И не случайно естествена, защото в днешно време, с пластичната хирургия и хилядите процедури, много лесно можем да унищожим естественото в себе си. Мъжете държат на естествената красота, защото по този начин знаят, че отсреща стои истински човек, който днес са харесали и утре ще си е пак същия. Гримът, но в умерени количества допада на силния пол.

Жени, които са решителни

Мъжете не обичат да се занимават с дребни неща. Решителността в партньорката им е важна черта за тях. Определено не обичат жената до тях да им задава въпроси от рода “Какви дрехи да си облека“? Или „Не знам какво да вечерям”. Жена с характер и собствени предпочитания е истинско бижу за мъжете.

Интелигентност

Не е важно жената да е философ и да е компетентна по абсолютно всеки един въпрос. Мъжете харесват интелигентните жени и това дори ги възбужда. Никой мъж не би се чувствал добре до жена с която не може да си каже две думи. Подсъзнателно мъжете винаги избират интелигентни жени и жени на, които могат да разчитат.

Уверени жени

Мъжете намират уверените жени за изключително впечатляващи и секси. Разбира се силния пол е наясно, че тези жени са в час със себе си и са достатъчно разумни да не правят компромиси. Затова са готови да се потрудят повече, за да спечелят такава жена до себе си.

Уравновесени жени

Това е жената, която няма колебания за взимане на решения. Определено този тип жени са за предпочитане на мъжете за сериозна връзка. Неуравновесената жена е склонна да променя мнението си постоянно, а това не дава сигурност на представителите на мъжкия пол.

Източник: www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK