7 признака, че си избрала ПРАВИЛНИЯ мъж

7 признака, че си избрала ПРАВИЛНИЯ мъж
7 признака, че си избрала ПРАВИЛНИЯ мъж

Понякога не забелязваме най-очевидните знаци, които ни показват дали някой е за нас… или не. Вгледайте се в простичките неща, които най-точно ще ви кажат, че той е мъжът за вас.

1. Щастлива си

Просто си щастлива… всеки ден с причина и без причина, след дълъг работен ден и каквото и да се случи. Ако нещо те тревожи и мъжът до теб не е ЗА теб, едва ли ще гледаш толкова ведро на живота.

2. Можеш да му споделиш всичко

Дори когато бърка в нещо, дори когато нещо не ти харесва или те тревожи. Нямаш тайни, не искаш и да имаш такива, просто можеш да му споделиш целия си свят.

3. Вървите нанякъде

Много мъже само обещават, но никога не изпълняват обещанията си. Правилният мъж ще те дърпа напред и ще гради съвместното си бъдеще с теб.

4. С него се чувстваш себе си

Не ти е неудобно, когато се събличаш и обличаш дрехите си за вкъщи. Нямаш нищо против да си без грим, с рошава коса и широка тениска. Когато той е истинският, няма нужда непрекъснато да си на тръни какво правиш и как изглеждаш.

5. Разбира те…

… без много приказки, обяснение, спорове и пр. Никога не изпускай мъж, който разбира сърцето ти и няма нищо против да се съобразява с теб, когато имаш нужда.

6. Не налага мнението си

Прави компромиси, изслушва те, говорите и избирате това, което е най-добро и за двама ви. И дами, не забравяйте, най-добрите мъже най-често угаждат на своите любими.

7. Имате общи цели

За бъдещето, за семейството, за мястото, на което ще живеете. Ако имате големи разминавания в най-важните теми от живота, просто не сте един за друг.

Източник: www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK