Избери си дърво и ще ти кажем как обичаш

Избери си дърво и ще ти кажем как обичаш
Избери си дърво и ще ти кажем как обичаш
1. Ти си много емоционална и експресивна личност, която лесно се възпламенява и угасва

Стараеш се да привличаш вниманието. Отношенията ви не винаги вървят гладко и затова често се случва да се караш с партньора си. Имай предвид, че тези разногласия само укрепват вашата връзка и в края на краищата компромиси винаги са необходими.

2. Ти си личност, която се стреми към завършеност и ред

Придържаш се към строги правила, които ръководят живота ти. Не си конфликтна, но умееш да се защитаваш. В отношенията се стремиш да бъдеш лидер, но ако не го постигнеш, се превръщаш в истински равноправен партньор, на когото винаги може да се разчита.

3. Ти си нежна по натура и обичаш романтиката

Концентрирана си върху себе си, но се вслушваш и в мнението на другите. Стараеш се да избягваш противоречията и да правиш компромиси. В отношенията си търсиш силен партньор. Изпълнена си с любов и енергия, която елиминира всички негативни емоции и носи покой както на теб, така и на всичко около теб.

4. Ти си благоразумен и упорит човек

Игнорираш чуждото мнение и не си склонна да се доверяваш на авторитети. В отношенията си с противоположния пол се опитваш да създадеш някакъв план за бъдещето ви и се придържаш към него. Подхожда ти добра и силна личност, която ще те подкрепя и помага във всяко начинание.

5. Ти избираш силни и решителни личности, които по душа са много романтични и нежни

Ти си уверена, издържлива и разсъдлива. В отношенията си с противоположния пол често поемаш инициативата в свои ръце. Към семейството си си креативна и нежна. Никога не позволяваш на малките проблеми в ежедневието да притъпят чувствата във връзка като тази.

Източник: http://dama.bg

Коментари от FACEBOOK