Как обича и каква е в ЛЮБОВТА зодия Телец

Как обича и каква е в ЛЮБОВТА зодия Телец
Как обича и каква е в ЛЮБОВТА зодия Телец

Телците са много интересни личности, които никога не можеш да забравиш, появят ли се веднъж в живота си. При тях няма нищо лесно, но всичко накрая е сладко!

Телците са очарователни, когато са заобиколени от хора и умеят да проведат приятелска беседа с всеки, независимо от социалния му статут, професия или интереси. Те предават спокойствие и сигурност на околните и винаги намират тема за разговор. Не са душата на компанията, но никоя компания не може без тях.

Не обичат промените и преследват целите си, колкото и време да им отнеме. Затова, ако Телец се влюби във вас, а вие се колебаете дали го харесвате или не, то почти сигурно е, че той ще ви накара да се влюбите в него. И няма нищо случайно… Телците си имат своите трикове, макар и да не ги осъзнават.

Те са ТРУДНИ! Много трудни за “превземане”. Премислят всичко по 100 пъти, за да са сигурни, че никой няма да разбие сърцето им. Няма да ви допуснат лесно до себе си, а вие трябва да положите усилия, сякаш завземате крепост.

Телецът умее да обгражда с внимание любимия човек, специалист е по романтични жестове и ще се бори за вас, докато ви спечели, ако случаят е такъв. И след това ще продължи да ви обича по същия начин. Изненадите им край нямат. Те са мечтатели и за това правят всичко с любов и внимание, влагат сърцето си във всичко, което правят.

Той се ужасява от разделите. За него семейството е всичко! Обичат дома и мечтаят един ден да имат най-щастливото и здраво семейство на света. За това правят всичко, за да постигнат целта си.

Като земен знак, той обръща голямо внимание на с*кса, като задължителен елемент от една пълноценна връзка. На пръв поглед може да са милички и добри, но не бихте предположили какъв огън са в с*кса. Истинско удоволствие е да откриваш всички скрити страсти на Телеца.

Източник: www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK