Месечен хороскоп за май 2017 г.

Месечен хороскоп за май 2017 г.
Месечен хороскоп за май 2017 г.

Овен

Първите дни на май ще ви предложат трудно устоимо изкушение. Възможно е да ви обещаят чудеса, но колкото и да са красиви не се главозамайвайте. Всичко има своята цена и колкото повече получавате толкова повече ще трябва да дадете. Някои представители на знака може да започнат приятелство с чужденец. В средата на месеца може да ви се стори странно предложението от страна на партньора ви, но не го пренебрегвайте с лека ръка. Върнете се след няколко часа на идеята и я разгледайте внимателно от всичките ѝ аспекти. Там със сигурност има изгода и за вас. Ако се появи здравословен проблем не го пренебрегвайте. Потърсете консултация от специалист, който ще ви насочи към най-правилните действия. Самолечението не е вариант. В последните дни на месеца може да си подарите кратка почивка преди началото на лятото.

Телец

Ще ви се наложи здраво да поработите през този месец. Но това ще е само във ваша полза, тъй като ще ви донесе укрепване на финансовото състояние. В момент, когато другите ще започна да мислят за почивка вие запретнете ръкави, за да изпреварите конкуренцията. Сега ще сте в състояние да поставите една солидна и сериозна основа за комфортното ви съществуване до края на годината. В средата на месеца е възможно да ви предложат интересен проект, в който да участвате със собствени средства. Не отхвърляйте идеята веднага – това е вашият шанс имате собствения си бизнес. В сферата на любовните взаимоотношения очаквайте върхове и спадове. Периодът ще е наистина важен и ще преживеете събития, които ще ви сближат с половинката ви. Някои от вас може да се решат на сериозната стъпка да узаконят връзката . При решаването на семейни проблеми проявете максимална тактичност. В здравословно отношение се опитайте да намалите количеството на мазнините и да обогатите диетата си с повече плодове и зеленчуци.

Близнаци

Нищо не е такова, каквото изглежда и го имайте предвид непрекъснато през този месец. Дори от най-близките си може да очаквате неточно поднесена информация, от която да зависят близките ви планове. Това няма да бъде направено с лоши помисли, но последиците може да не са приятни. Опитайте се да простите и да не се вглеждате прекалено в случилото се. Изяснете ясно причините, изговорите мотивите. Нещата в семейството ще се променят. Няма да е лесно, но ще е за добро. Средата на месеца ще ви постави пред избор в служебно отношение. Ако много ви е писнало от сегашната ви работа изобщо не се колебайте да предприемете стъпка към новото, особено ако и по-рано са се опитали да ви спечелят за новия екип. В края на месеца силите ви ще на са изчерпване затова е добре да прецените дали няма да имате 2-3 дни, в които да разпуснете в отдалечено и тихо място, без телефони и компютри. Нервната ви система може да не издържи, затова пийте повече чайове, разхождайте се и намерете начин да се заредите душевно.

Рак

Този месец ще постави пред вас необходимостта от душевна промяна. Много е важно да бъдете себе си, но и да отчетете кое ви вреди и кое ви носи развитие. Досегашната ситуация със сигурност не ви носи ползи, така че не му мислете много. Дори да трябва да се насилите да се усмихнете и излизате повече – направете го. Средата на периода ще ви донесе ново познанство, което ще ви разкрие хубавите страни от живота. Не се дърпайте от новото, бъдете по-инициативни, разгръщайте талантите си. Отношенията ви с децата желаят повече така че намерете повече време, за да общувате с тях. В здравословно отношение не игнорирате зъбобола или дискомфорта в областта на кръста.

Лъв

Май ще бъде време за покоряването на нови върхове. Не се колебайте да въведете иновативни начини за работа, особено ако сте ръководител на екип. Дайте време на служителите си и им обяснете добре идеята на нововъведението ви. Самите вие може да помислите за възлагането на повече отговорности на други и да се разтоварите. Не е нужно да правите всичко. Средата на месеца наблегнете на въпросите, свързани със семейството. Може да се наложи да вземете ролята на арбитър при решаването на семеен проблем. Не се колебайте да бъдете по-твърди. Само така ще се решат нещата. Половинката ви ще има нужда от подкрепа, но тук няма нужда да ви се обяснява какво да правите. Последните дни на месеца може да донесат промяна, която ще ви се отрази освежаващо. Някои представители на знака може да поемат в нова професионална насока, но бъдете готови, че ще ви е нужно повече време, за да се усъвършенствате. Не бъдете прекалено критични към себе си.

Дева

Началото на май ще бъде края на период на застой за представителите на знака Дева. Ще ви се наложи да се разделите с някои илюзии и навици. Може да ви е мъчно, но не забравяйте, че ще излезете по-силни от ситуацията. Обновяването ще ви носи ползи с всеки изминал ден. Самостоятелните представители на знака може да срещнат своята мечтана половинка в средата на периода. Не бързайте да ѝ предлагате цялото си сърце, защото може да я уплашите по този начин. Оставете нещата да се развиват от само себе си. Здравето ви ще има нужда от повече внимание сега. Опитайте се да изключите алкохола от ежедневието си. Плодовете и зеленчуците е добре да бъдат накиснати във вода преди консумация, за да пощадите организма си от нитратите. Променете навиците си във физическата активност. Последните дни на месеца са подходящи за това да започнете нов режим. Родителите нека подарят едно незабравимо пътуване на децата си до родните си места.

Везни

Новият месец може да донесе доста приключения на представителите на знака Везни. Сега е време за пътувания, откриването на нови хоризонти, посещаването на страни, в които не сте били. Смело разширявайте светогледа си и бъдете сигурни, че има още много какво да научите. В средата на периода може да получите неочаквано признание, от човек, за когото не сте предполагали, че има чувства към вас, тъй като сте много различни. Не прибързайте с решението си и дайте шанс на този човек да ви покаже на какво е способен. По това време ще се активизират служебните ви контакти и може да се наложи да пътувате често в страната. Ако ви поставят неизпълними условия не се колебайте да изложите аргументите си против. Не се страхувайте от санкции, те може да се обърнат във ваша полза, като ви накарат да се огледате за нова работа. В личен план семейните представители на знака нека не пришпорват събитията. Всичко ще си дойде с времето и по най-добрия начин- не се съмнявайте в това.

Скорпион

През този месец личните ви амбиции може да срещнат сериозна съпротива от страна на близките ви или партньора, с който живеете. Ще бъдете изправени през тежък избор. Никой не може да ви даде съвет как да постъпите. Имате и своите отговорности, но и желания, свързани с развитието ви. Едно е ясно – балансирайте добре между това, което иска сърцето, но и премерете риска в действителността. През целия период бъдете отговорни за здравето си и не допускайте алкохолът да бъде ваш съветник. Намерете начин да разтоварвате напрежението така че той да не вреди на организма ви. Самостоятелните разходки сред зеленина ще направят чудеса с ума и психиката ви. Краят на месеца ще ви поднесе заслужена приятна изненада с помощта, на която ще се почувствате компенсирани за всичко от първите дни на май. Намерете време да излезе извън града поне за три дни.

Стрелец

Това е месец, който трябва да посветите на здравословното си състояние. Всяко нещо, което усещате, че не е така както трябва да бъде нека бъде проверено от специалист. Дори да нямате оплаквания намерете време да посетите и зъболекаря си. В личен план към вас може да бъдат поставени много изисквания. Или поне на вас така ще ви се струва. Ако теглите чертата обаче ще видите, че напоследък именно вие сте били печелившите и може би сега наистина е време, в което да дадете повече от себе си. В работата ще трябва да признаете, че имате нужда от помощ. Няма нищо срамно и лошо в това да потърсите съвет от колегите си и да ги помолите да се включат по-активно в процеса, особено ако вие сте този, който го управлява. Ако се отърсите от мислите си и навика да предвиждате нещата до най-малкия детайл може да усетите удоволствието от това да наблюдавате как нещата се развиват и случвай по най-добрия, макар и непредвиден от вас, начин. Родителите ви ще имат нужда от повече общуване с вас. Не им го отказвайте. Поинтересувайте се с какво може да им помогне и го направете.

Козирог

Онези от вас, които се занимават с творчески дейности ще преживеят своя подем през май. Не отказвайте ангажименти дори графикът ви да е препълнен. Ден – година храни. Това ще важи за вас с пълна сила през първата половина на новия месец. Ако сте обвързани направете така, че половинката ви да участва в някои от дейностите ви, тъй като може да бъдете изправени пред опасността от ревност. Неглижирането на чувствата на партньора ви може да доведе до сериозни проблеми във връзката ви. От друга страна ако сте решили да я прекратите отсъствията ви ще станат лесен повод и начин това да се случи. Средата на май може да ви отведе на другия край на света, за което трябва да сте подготвени финансово. Помислете добре с какви средства разполагате или откъде бихте могли да вземете заем, но само в такъв случай, че имате възможност да възстановите сумата. В здравословно отношение обърнете внимание на кожата си. Слънцето става все по-силно и слънцезащитните кремове трябва да са винаги с вас, когато излизате.

Водолей

Този май ще превърне едно приятелство в нещо повече – връзка и отношения, които ще ви развият и дори формират като личност. Не се колебайте да давате повече от себе си, да бъдете искрени, да се разкривате. Само по този начин това, което другият иска да ви даде ще ви бъде от полза. Онези от вас, които продължават своето образование ще имат много поводи да разширят знанията си. Може да проявите интерес да запишете допълнителни курсове, макар това да отнеме време от лятната ви почивка. Не се колебайте да направите тази жертва. Всички действия, насочени в тази посока ще ви бъдат от полза в дългосрочен период. В любовните отношения може да има застой, но не те са на преден план сега. Бъдете търпеливи, усъвършенствайте се, за да може да предложите повече на любимия ви човек.

Риби

 Май месец ще ви донесе така чаканата промяна. Най-после сте разбрали, че тя не идва от небето, а започва вътре във вас. Преминахте през болезнени процеси и сега вече може да се насладите на лекотата, която сте постигнали, освобождавайки се от излишни очаквания. Продължавайте да поддържате баланса между същността на личността ви и достойнството. Първите дни на месеца ще ви срещнат с човек, който ще ви направи интересно предложения. Подходете внимателно към него и ако прецените, че ще имате полза от това- действайте. Средата на май няма да е натоварен така че може да обърнете повече внимание на себе си и външния ви вид. Жените е добре да заложат на по-женствените варианти в обличането. Последните дни на периода бъдете сигурни, че няма да скучаете. Срещи със стари приятели и нови приключения ще обогатяват дните и душата ви.

Източник: www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK