Можем да познаем колко деца ще имаш според ЗОДИЯТА ти

Можем да познаем колко деца ще имаш според ЗОДИЯТА ти
Можем да познаем колко деца ще имаш според ЗОДИЯТА ти

Нестандартно проучване показва колко деца са характерни за всеки зодиакален знак.

Овен

Овните хич не обичат прекалено големите семейства и не могат да се справят с толкова отговорности, за това едно дете обикновено е напълно достатъчно, за да направи един Овен истински щастлив.

Телец

Деца? Разбира се, но нека първо си поживеем още малко… и така до 30 години. Телците никак не бързат със семейството и предпочитат първо да опитат от благата на живота и чак след това да създават деца. За Телците е присъщо да имат две деца… с много уговорки.

Близнаци

Близнаците са кокетни зодии и предпочитат да запазят фигурата си пред това да гледат деца. Едно дете в семейство на Близнаци стига, че и понякога е чудо.

Рак

Раците дават сърце и душа за семейството си. Те не са авантюристично настроени и предпочитат да градят дом, пред това да гонят вятърни мелници. Техният живот е спокоен и уреден, а децата често са по три в семейство.

Лъв

Страхотни семейства създават Лъвовете. За тях това е чест и привилегия, смисълът на живота. В семейството на Лъвовете често цари щастлив хаос. Представителите на този зодиак най-често имат две деца.

Дева

Суетата при Девите им пречи да осъзнаят кое е истинското щастие в живота. Искат да попътуват, искат да са вечно млади, стройни и красиви. За това често се случва така, че Девите се оказват с едно дете, което създават след 30-те.

Везни

Три деца? По-добре четири! Семействата на Везните са едни от най-многодетните според проучването. На какво се дължи това? Може би на това, че са отговорни и осъзнават, че могат да поемат грижата и отговорността за едно голямо и щастливо семейство.

Скорпион

Две деца и то с голяма разлика. Скорпионите обичат всичко да им е уредено и не допускат нищо непланирано. Най-често децата им имат голяма разлика, за да могат да си помагат и да е по-лесно у дома.

Стрелец

Стрелците искат да видят целия свят, да опитат от всичко и не обичат заседналия начин на живот. За това едно дете напълно стига и рядко в семействата на Стрелците има по две деца.

Козирог

Козирозите са кариеристи и не залагат много на семейството. Те не държат толкова на домашния уют и предпочитат да бъдат успешни в кариерата си. Рядко имат деца, обикновено това не се случва.

Водолей

Две или три деца. Несъмнено Водолеите са семеен тип хора, които дават всичко за любимите си хора вкъщи. Те са интелигентни и разумни, поемат много грижи на плещите си и децата са техния живот.

Риби

Едно дете в най-добрия случай – повечето Риби споделят, че отговорността е твърде голяма и непосилна за тях. За това предпочитат да се грижат добре за едно дете, вместо да не смогват с повече.

Източник: www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK