Никога няма да чуеш Обичам те от тези 4 зодии!

Никога няма да чуеш Обичам те от тези 4 зодии!
Никога няма да чуеш Обичам те от тези 4 зодии!

… и все пак, не се отказвайте от тях. Най-големият страх на тези 4 зодии е произнасянето на тези думи. Добре осъзнават, че казаната дума е хвърлен камък, за това и се страхуват да рискуват с използването й. Разберете кои са тези представители на зодиака и се подгответе за любовта им. Това, че не я признават, не значи, че я няма.

Телец

Ако сте във връзка с Телец, трябва да се заредите с търпение и да чакате. Отнема им доста дълъг период, за да допуснат някого до себе си. Това ограничава и вашата любов, тъй като докато не усетите, че Телецът наистина иска да бъде с вас, няма как да му признаете любовта си. Заместват признанието на любовта с действия. Опитват се да го покажат по всякакъв начин, но не и да го кажат.

Близнаци

За тези представители на зодиака, Обичам те е равно на изстрел с пистолет. Приемат го твърде сериозно и не смеят да рискуват преди да бъдат сигурни. Казват го често само на приятелите си, но не и на половинката. Тези думи за Близнаците са като едно обещание, приемане на ангажимент, с който гарантират вечната си любов. Получите ли това признание – бъдете сигурни, че са напълно сериозни в намеренията си.

Козирог

Чували са толкова лъжовни любовни думи в миналото, че са забравили истинската им стойност. За тях те са заветни и не биха рискували отново да бъдат наранени след споменаването им. Често ги свързват с разочарованията си. За Козирозите истинската любов е главно към семейството и децата. Чуете ли тези думи от устата им, бъдете сигурни, че сте ги спечелили напълно.

Риби

Влюбват се лесно, но се страхуват да не бъдат отхвърлени. За това и биха предпочели да запазят признанието си за себе си за известно време, докато не се убедят в намеренията на половинката си. Ако имате Риби до себе си оглеждайте се постоянно. Дори да не го казват, го показват по всякакви начини. Биха нарисували картина, биха ви поздравили с песен, която да го каже вместо тях.

Източник: www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK