Родени сте през ЮНИ, ЮЛИ или АВГУСТ? Прочетете това за вас…

Родени сте през ЮНИ, ЮЛИ или АВГУСТ? Прочетете това за вас...
Родени сте през ЮНИ, ЮЛИ или АВГУСТ? Прочетете това за вас…

Най-горещите летни месеци раждат най-топлите и страстни личности. Родените през тези месеци имат няколко общи специални качества и характеристики, по които много си приличат. Ето какво говори за вас това, че сте родени през един от най-хубавите месеци в годината – юни, юли или август. 

5 неща, които родените през юни, юли или август ТЪРСЯТ в любовта:

1. Гъделичкаща страст и непредвидимост от партньора си. Родните през тези месеци не понасят скуката и искат човек, с който ще се чувстват истински живи и щастливи. Да пътуват заедно, за откриват света и да се впускат в приключения.

2. Искат финансова сигурност, защото знаят, че животът колкото и да е прекрасен в малките си детайли, трябва да бъде и подсигурен финансово. За това търсят човек до себе си, който да има цели и мечти, с които заедно да направят живота си по-добър – финансово.

3. Искат семейство, но на по-далечен етап. Не са от хората, които веднага се впускат в действие, сключват брак и мислят за деца. Те предпочитат да изградят кариера, да попътуват малко по света и чак след това да се впуснат в по-сериозни действия.

4. Романтика! Задължително правило, за да бъдат щастливи. Родените през лятото са страстни по природа и романтиката е в кръвта им. Могат да измислят най-чудните изненади за своя любим човек, но ще поискат и същото в замяна.

5. Честни и открити взаимоотношения! Ако другият е спрял да обича, предпочитат да им го каже в очите. Държат много на това и не биха направили компромис.

5 неща, заради които родените през юни, юли или август са СТРАХОТНИ хора:

1. Вярват във възможностите на всички около тях и ги подкрепят с цената на всичко. Много за отзивчиви и винаги ще ти помогнат.

2. Позитивизмът, който носят в себе си е заразителен! За щастие, за добро. Винаги са усмихнати, вярват в чудесата на света и не спират да търсят най-доброто за себе си и близките им.

3. Не са злопаметни. Забравят лошото и не се връщат назад към минали случки.

4. Имат много силна интуиция, която помага и на хората около тях. Ако някой има колебание за важно решение, което трябва да вземе, родените през юни, юли или август със сигурност имат най-добрия усет за правилното.

5. Помагат на по-слабите от тях или тези, които притежават по-малко. Често се включват в различни благотворителни инициативи.

Източник: www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK