С какъв тип жена би изневерил, според зодията му!

С какъв тип жена би изневерил, според зодията му!
С какъв тип жена би изневерил, според зодията му!

Овен

Ако с*ксуалният ви живот с Овена се е превърнал в рутина, той би потърсил интригуваща дама. Овенът обича приключенията, така че определено, ще се насочи главно към емоционалните изживявания от изневярата.

Телец

Телецът има нужда от сигурност. Ако не я открива при вас, ще потърси жена, която да му я осигури. Няма да избере някоя позната, а по-скоро скромна жена, за която той да бъде бог в леглото.

Близнаци

Обичат да опитват от всичко и да, това включва и други жени. Близнаците нямат определен тип жени за изневяра, харесват всякакви жени. Носи им се тази слава.

Рак

За мъжът Рак изневярата е най-сложния изход от неприятностите вкъщи. Ако реши да изневери, не би го направил физически, а само емоционално. Ще търси жена, на чието рамо да поплаче.

Лъв

Много добре успяват да разделят любовта от секса. Така че, ако решат да изневерят, ще търсят жена, която няма проблем със секса без обвързване.

Дева

По принцип са моногамни представители и трудно биха изневерили. Но ако се стигне до там, търсят жена, която да задоволи егото им. Меко казано – Брилянтна.

Везни

Везните обичат да изневеряват. Не намират удоволствието за грешно и не спират да го търсят навсякъде. Ако изневерят, ще изберат жена, която да е толкова чаровна и забавна, колкото тях самите.

Скорпион

Скорпионът не би изневерил, а по-скоро би приключил връзката. Обича с*кса и търси жена, която да споделя желанията му. Ако евентуално изневери, би избрал жена, която вкарва цялата си енергия и фантазия под завивките.

Стрелец

Тяхната спонтанност винаги разваля връзките им. Щом някоя жена успее да грабне вниманието им, веднага се отдават на изкушението. Не търсят нищо специално, само внимание.

Козирог

Те са представителите, които са най-малко податливи на изневяра. Биха го направили главно, за да отмъстят на половинката си. Избират жени, които са пълна противоположност на техните, за да докажат какво могат да притежават.

Водолей

Както Козирозите, Водолеите изневеряват за отмъщение. Биха избрали жена, която е уникална по своему и няма нищо общо с никоя друга.

Риби

Не обичат да изневеряват, но ако усещат, че не успяват да задоволят приятелката си, биха отишли при жена, която ще ги оцени. Падат си по жените на изкуството – певици, актриси, писателки.

Източник: www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK