Само 5 са красавиците в зодиака! Не страдайте ако не сте сред тях!

Само 5 са красавиците в зодиака! Не страдайте ако не сте сред тях!
Само 5 са красавиците в зодиака! Не страдайте ако не сте сред тях!

Всеки човек има свои собствени предпочитания, когато става дума за красота и по конкретно – женската. Астролози казват, че пет от зодиакалните знаци са по-щедро надарени за разлика от други. Ето кои са тези зодии и някои известни представителки:

Овен 

Жените от тази зодия по правило имат спортна структура на тялото, брюнетки са, с къдрава или чуплива коса. Очите често са със светъл цвят. Лицето – с черти, които трудно ще се забравят. Излъчват енергия, ентусиазъм и страст. Впечатляващо е и отличното състояние на кожата им. Представителките на тази зодия най-силно държат на косата си, като я поддържат чрез всякакви методи. Овен е Алесандра Амброзио, уверена и красива.

Лъв

Лъвиците са грациозни жени, които впечатляват околните с безгрешния си стил. Излъчват сила и власт, а красиво изваяните им крака често оставят противоположния пол без думи. Техният характер е това, което ги прави наистина неповторими. Представителките на зодията са същевременно артистични и забавни, с което са приятна компания за всеки.

Скорпион

Страст и сила е първото, което един човек усеща при среща с дама от зодията. Често косата им е тъмна, но най-силно впечатление правят очите им, които, независимо дали са светли или тъмни, изглеждат магнетично и секси. Жените от тази зодия няма как да останат незабелязани. Дори и да не обелят дум, тяхното излъчване е достатъчно силно, за да ги заобиколи с ухажори. Скорпион е актрисата Джулия Робъртс, хубавата жена

Стрелец

Дамите притежават най-сексапилната фигура в зодиака. Лесно е да се сприятелите с тях, защото са широкоскроени  и с лекота могат да приемат чуждата гледна точка. Представителките на тази зодия имат изключително симетрично лице, а очите им са изразителни и често светли, притежават усмихнат поглед, който ги прави чаровни за останалите. Стрелец е певицата Кристина Агилера

Водолей 

Дамите от тази зодия са със светла кожа, въпреки че не винаги са особено високи, тялото им е стройно и красиво. Погледът и чувствено оформените им устни правят най-силно впечатление на противоположния пол. Жените от този знак не държат най-вече на облеклото и може да ги видите в доста нестандартни и причудливи тоалети.

Източник: diana.bg

Коментари от FACEBOOK