Седмичен хороскоп за 24-30 април

Седмичен хороскоп за 24-30 април
Седмичен хороскоп за 24-30 април

Овен

Новата седмица няма да ви остави да скучаете. Дните ви ще бъдат изпълнени с общуване, преговори, пътувания, срещи – служебни и лични. Успехът ви ще зависи от това доколко добре ще планирате дейностите си, за това в понеделник сутринта това трябва да е първата ви задача. Помислете и как и къде ще прекарате почивните дни, тъй като ще имате нужда от по-сериозна почивка. Във вторник и сряда ще имате задълбочени контакти с ваши роднини. Разговорите може да променят ситуацията, в която се намирате към добро. В последните дни на седмицата бъдете внимателни с нова информация, която постъпва към вас. Може да бъдете подведени и въз основа на грешно впечатление да постъпите не така както би трябвало.

Телец

През тази седмица задачите ви няма да са малко. Единственият начин да се справите с всичко е да съчетаете умерена страст в желанията и абсолютна дипломатичност. Бъдете по-умерени в приказките си, особено през първите дни на периода. Може да имате блестящи идеи, но те трябва да изчакат своето време. Ако ги споделите предварително може да загубят от енергията си. В сряда ще преживеете странна ситуация в дома. Не бързайте да правите изводи и да взимате решения. През цялата седмица предпазливостта и далновидността ще са най-добрите ви помощници. Не бързайте да се отчайвате ако нещата не се развиват според очакванията ви. Много скоро ситуацията коренно ще се промени и ще бъдете в изключително изгодна позиция.

Близнаци

Не бива да пропускате възможностите, които седмицата ще ви предостави. За тези седем дни ще може да направите повече, отколкото сте имали шанса през последните месеци. Това безспорно ще ви изтощи, но усилията ще си заслужават. Успешни дни за преговори са понеделник и сряда. Вторник и четвъртък са дни за действие. В петък останете наблюдатели и поправете дребни пропуски и грешки. Опитайте се да действате незабелязано. Събота и неделя привидно си почивайте, но бъдете нащрек. Макар и почивни тези дни може да ви дадат много информация за развитието на нещата. Ще имате възможност за включване.

Рак

Тази седмица ще ви даде шанса да излезете от капана, в който се намирате през последните седмици. Проблемът, че положението е започнало да ви харесва или поне сте свикнали с него и нямате сили за промени. Последните обаче са жизненонеобходими, така че не се отказвайте да действате в своя полза. Вашата полза са онези действия, които ви движат напред и ви карат да се чувствате добре в собствената ви кожа. Никой няма нужда да се жертвате за него. Обърнете и внимание на здравето ви. Не пренебрегвайте проблем, който се „обажда“ за пореден път. Ако не сте направили профилактичните си прегледи сега е добро време за това.

Лъв

През тази седмица нищо старо няма да ви върши работа. Само едно голо желание няма да ви е достатъчно. Ще трябва да откриете новатора у себе си и да му дадете пълна свобода да се изявява. Съществуват известни рискове, тъй като не сте сигурни в резултата, но такива винаги ще има. Затворете очи и „скачайте“. Със сигурност предпазливостта ще ви забави. Натрупаните умения и опит едва ли ще ви оставят да се провалите. С малко повече вяра в себе си и кураж още в сряда или четвъртък ще сте на едно съвсем различно ниво. В личен план нещата може да не са толкова сигурни. В суматохата половинката ви може да предприеме крачки, с които не сте съгласни. Помислете добре дали направеното от нея е толкова фатално. Може би просто трябва да махнете с ръка.

Дева

През тази седмица към вас ще има много очаквания. В работата от вас ще се искат резултати. Сега е моментът да покажете скритите си способности. Може да действате и леко манипулативно, но без да прекрачвате границите. В личния живот топката ще е във ваши ръце. Партньорът ви има желание да предприеме някои крачки, но не е убеден как ще бъдат възприети от ваша страна. Поемете ролята на водещ, като отчитате желанията и нуждите и на двамата. Не се опитвайте да шмекерувате – ще ви излезе през носа. Не го мислете много ако живеете от години и ви поставят въпроса за узаконяване на връзката ви. Животът е кратък, а без любов трудно се живее!

Везни

Тази седмица пред вас ще има немалко препятствия в служебно отношение. Причина за това е вашата нерешителност, която сте проявили преди време. Може да ви се наложи да покриете чужди грешки, вие обаче ще имате полза от това. Бъдете по-щедри, но след като първо изпълните своите задължения. През първите дни на периода може да очаквате спънки в плановете ви и дори тяхното отлагане. Заложете на последните работни дни за реализирането на по-важните ви намерения. В личен план партньорът ви може да преживее криза. Покажете загриженост, но не си слагайте на сърцето всичко, което чуете. Състоянието му е временно и скоро няма да си спомня какво е мислил и защо. Бъдете оптимисти.

Скорпион

През тази седмица чувствата и емоциите ви ще са най-трудното нещо за преодоляване. Ако сте човек на изкуството или имате творчески способности – използвайте тях, за да разредите напрежението. Преди да кажете или направите нещо бройте до 100. Бавно. В средата на периода ще имате шанса да се освободите от някакъв товар. Не му мислете много и смело раздавайте отговорности. В края на седмицата ваш приятел ще има нужда от подкрепа. Може да не разбирате състоянието му, но направете всичко по силите ви, за да му помогнете. Раздайте се до колкото ви е възможно. Съвсем скоро вие самите може да изпаднете в подобна ситуация.

Стрелец

Седмицата предполага да направите опити за сериозни промени в характера ви. Не бързайте да отричате, че имате нужда от тях. Ако това ще ви успокои – по този начин ще се доближите до съвършенството. В понеделник проявете повече мъдрост и далновидност, ако от вас изискат изпълнението на допълни задължения. Това е един чудесен начин да блеснете и да покажете неподозирани умения. Рисков ден ще е вторник – тогава ще ви е нужно много повече самообладание, отколкото притежавате, но ще се справите. В петък очаквайте изненадващо любовно признание. Не бързайте да зачерквате човека. Това, че е различен от досегашните ви партньори не означава, че не може да ви даде любов, която да изпълни живота ви със смисъл.

Козирог

През тази седмица нито за миг не се усъмнявайте в силите ви. Решителни и целенасочени – такива трябва да сте от сутрин до вечер. В работата, в отношенията с партньора ви. Сега на преден план излиза решаването на имуществен въпрос, свързан с наследство. Проучете всички възможности. Свържете се със специалист, за да сте наясно с всички права, които имате. Не се оставяйте на чувството за задължение или вина да ви води, защото може да загубите нещо, което ви се полага на вас и вашите деца. В същото време бъдете дипломатични в отношенията с роднините, защото винаги ще останете свързани. През почивните дни ви очаква приятна изненада. Възползвайте се изцяло от нея.

Водолей

През тази седмица може да ви се наложи да стягате куфари. Бъдете подготвени за внезапно пътуване зад граница. Предложението може да бъде шокиращо за вас, но си заслужава да се втурнете през глава. Това в най-голяма степен ще ви придвижи в служебно отношение. Но дори да не се осъществят най-големите ви очаквания пътуването ще ви обогати. В личен план едва ли ще сте способни на компромиси. Ако връзката ви буксува бъдете откровени с партньора ви. Животът е прекалено кратък, за да живеем с компромиси или поне не и през повечето време. Периодът е добър за осъществяването на грижи за външния вид. Доверете се на доказан специалист и не си правете експерименти, особено сами.

Риби 

Напълно способни сте да надскочите себе си. Това ще се очаква от вас в професионален план. В личния живот и без това е затишие, така че може да жертвате от времето и мислите си. Не се щадете, просто такова е времето сега. Условието е да действате сами и да не се доверявате на чужда помощ. Положете се на опита си. Някой може да ви даде неискани съвети, но това може да е с цел да бъдете объркани. Опитайте се да не посочвате конкретни срокове за изпълнение на нещата, тъй като обстоятелствата са променливи и няма да е във вашата власт да ги контролирате. От петък нататък ви очаква затопляне на отношенията с човек, чието съществуване почти сте забравили. Не „скачайте“ веднага, но и не се правете на недостъпни. Оставете нещата да се развиват, колкото се може по-естествено.

Източник: www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK