Тези три зодии всеки ги обича заради голямото им сърце!

Тези три зодии всеки ги обича заради голямото им сърце!
Тези три зодии всеки ги обича заради голямото им сърце!

Тези три зодии всички ги обичат! Тяхната енергия е заразна, а ги искаме, защото са добри хора. Имат различен мироглед и голямо сърце.

Водолей 

Водолеите са оригинални, мечтатели, чиято фантазия надхвърля всички граници на реалността. С тях ни е забавно, защото ще ни отведат в свят, който не познаваме, в света на фантазията, свят, в който и Питър Пан перфектно би си прекарал. Сериозни са само когато трябва да дадат приятелски съвет. Искат равенство и справедливост. Техният интелект забавлява всички, които разговарят с тях. Те започват забавленията и винаги са добра компания. Знаят да мотивират другите, защото самите те са мотивирани и в добро настроение. Ако сте спечелили сърцето на Водолея, той ще направят всичко, за да ви ощастливи.

Лъв 

Адреналинът и забавленията са неразделна част от Лъвовете. Те няма да ви позволят да попаднете в рутината на скучното ежедневие. Те обичат живота и хората, но най-вече обичат себе си. Първо ще угодят на себе си, а след това и на другите. Техният ентусиазъм е заразен. Ако разберете техния егоцентризъм по правилния начин, техните шеги ще ви бъдат сладки. Този знак е романтичен и обича малките знаци на внимание. Очарователни и съблазнителни за всички около себе си. Лъвовете са отговорни и ако сте им важни, те ще се грижат за вас. Винаги ще се стремят да бъдат най-добрите, което може би не е лошо, защото винаги ще се стремят да бъдат най-добрите партньори, приятели и любовници. Няма да ви изневеряват, защото нямат сили да се трудят около всички хора, само около тези, които ги разбират.

Скорпион 

Лоялността на този знак ще ви спечели от самото начало. Скорпионите са най-добрите приятели за цял живот. Никога няма да издадат тайните ви и ще ви бъдат предани. С тях ще се почувствате отново млади. Винаги имат енергия, независимо от това на колко години са. Оценяват това, което правите за тях и никога няма да забравят това. Ще ви дават искрени съвети: От кариера до външния вид. С тях нито една тема не е табу, дори секса. На този знак може да му кажете всичките си тайни, но и скритите фантазии и фетиши. Скорпионите са готови открито да говорят за всичко и никога няма да ви осъждат.

Източник:http://www.blitz.bg

Коментари от FACEBOOK