Трите най-доминиращи зодии

Трите най-доминиращи зодии
Трите най-доминиращи зодии
Те са не просто властни. Те са смели, сериозни, силни, макар понякога да дават вид на крехки и лекомислени.
Телец

Жената Телец е добра. Освен, че е хитра, тя знае как да задоволи партньора си и да позволи безгранична любов. Нейният дом е символ на хармония и топлина, а паралелно с това има невероятен усет за бизнес.

С оглед на това, че има фобия от нищета, тя по всеки възможен начин печели пари. За нейните фантастични извивки няма нужда да говорим. Това е истинска мощна жена.
Везни

Тя е очарователна, най-симпатичната от всички знаци в хороскопа. Нея щом видите и прощавате всичко. Не може да се похвали, че е домакиня, но затова се пък е ужасно красива. Има уникални маниери и изглежда като богиня, която е слязла между „обикновените“ жени. За нея не съществува врата, която не е отворена. Въпреки че не звучи справедливо към другите, такъв е животът на Везните.

Лъв

Също както при мъжете, така и при жените – Лъвицата е лъвица в буквалния смисъл на думата. Нейната поява очарова, знае да наложи волята си и за себе си избира само съвършеното. Кралицата е на добрият вкус, а дори и когато нещо прави погрешно, ще намери начин как да ви убеди, че това е правилното.

Източник: http://woman.hotnews.bg

Коментари от FACEBOOK