Трите зодии, които цял живот робуват на своите комплекси

Трите зодии, които цял живот робуват на своите комплекси
Трите зодии, които цял живот робуват на своите комплекси
ТЕЛЕЦ

Комплексите на Телците могат да се опишат в учебник по психология. Те не харесват себе си, не вярват във себе си и завиждат на всички, които изглеждат по-добре от тях.

Суетни са, спор в това няма. Целият им живот минава в притеснения за външния им вид, дори тогава, когато изглеждат почти безупречно. Комплексите на Телците изключително много им пречат в любовния живот. Несигурността им ги прави истински ревнивци, а това вгорчава живота на половинките им. Колкото и да са млади, колкото и да са красиви, винаги си мислят, че всички останали са по-добри. Вътрешният им страх някой да не вземе мястото им, ги превръща в непоносими партньори. Притесненията на Телците излизат извън всякакви граници и често са предразположени към депресивни състояния. В защитната си реакция на това партньорът им да не изневери, те са тези, които изневеряват, за да докажат пред себе си и другите, че са неустоими.

БЛИЗНАЦИ

На пръв поглед Близнаците изглеждат уверени в себе си. Поддържани са, грижат се добре за външия си вид и са доста комуникативни. В сърцевината обаче се крие нещо друго. Близнаците имат сериозни комплекси за успеха си и това, което са постигнали в живота. Чувстват се нереализирани, не харесват пътя, по който са тръгнали и мечтаят за други висини. Липсата на самочувствие относно реализацията в живота им отново пречи на личните взаимоотношения и любовните връзки. Те търсят партньор със сходни парични възможности и успехи, за да не се комплексират допълнително. За тях е непоносимо да излизат с по-успял човек, защото не биха имали самочувствието да се отпуснат и да бъдат себе си. Притесненията на Близнаците никога не свършват, колкото и нагоре да се изкачат по сълбицата на успеха. Винаги мислят, че не е достатъчно.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците цял живот имат проблеми с личния живот. Вечните самотници, които се чувстват недооценени от целия свят. Любовният им живот е изключително сложен и това понижава самочувствието им значително. Много често са отхвърляни от хора, които обичат и това им е създало сериозен комплекс за малоценност. Нямат увереност да заговорят непознат, да не би и той да ги отхвърли. Не се впускат в нови връзки и взаимоотношения. Затворени са в себе си и не допускат никой до сърцето си. Всичко това им създава и комплекси относно външния им вид, както и започват да се чудят за чертите от характера си. Дали са достатъчно добри или нещо у тях не е наред? Комплексите на Стрелците могат да бъдат излекувани само от силна и истинска любов, която да бъде споделена.

Източник: http://girl.bg/

Коментари от FACEBOOK