Вижте значението на деня, в който сте родени!

Вижте значението на деня, в който сте родени!
Вижте значението на деня, в който сте родени!

Неделя | Значениe: Денят на слънцето

Неделята е традиционно отбелязана като първият ден от седмицата според древността и като ден за почивка и почит. “Децата” на неделята имат Слънцето като един вид допълнителна линийка в хороскопа. Хората родени на този ден, никога няма да бъдат задоволени с нещо обикновено в техните животи и те винаги ще бъдат като слънчев лъч за тези около тях с тяхната аура и яркост. “Детето” на неделята е креативно, възвишено, егоцентрично, смело и шумно.

Понеделник | Значение: Денят на луната

Понеделник е втория ден от седмицата. “Децата” на понеделника имат променливо настроение, защото Луната е управляваща планета, тя е променлива и играе голяма роля в техните животи. Луната е ключ към дома, генетиката и семейните връзки, за това дете родено на този ден ще извлече добро удовлетворение от тези принципи или ще бъде обвързано с тях в тяхната негативна форма. Детето на понеделника е мило, скромно, благо, приложимо, чувствително и властно.

Вторник | Значение: Вторник, старият норвежки ден еквивалентен на планетата и Богът на Марс

Традиционно вторникът е третият ден от седмицата. Човек роден на този ден има управлението над планетата Марс, която символизира боен дух, желание да се води по правилният път и желание за победа. “Детето” на вторника е активно, ентусиазирано, енергично, смело, коражливо, нетърпеливо, понякога твърде избухливо и деструктивно, и има голямо желание да постигне успех.

Сряда | Значение:Срядата, старият норвежки ден еквивалентен на Меркурий

Сряда е под управлението на Меркурий и хората родени на този ден ще наследят неспокойни и любопитни качества свързани с тази планета. “Детето” на срядата е комуникативно, логически настроено, несигурно, небрежно и подвижно. Тези индивиди се нуждаят да останат винаги в движение, да се учат и да комуникират, за да просперират.

Четвъртък|Значение: Четвъртъкът, ден на Тор. Тор е бил митологичен Бог на мълнията, който е разпространен също така като Юпитер

Четвъртъкът е традиционно отбелязан като петият ден от седмицата. Неговото “дете” е управлявано от планетата Юпитер, която е най-ползотворната от всички. Юпитер символизира пространство, щастие, оптимизъм, добро чувство за хумор и перспектива, което означава, че “детето” на четвъртък ще бъде приветливо, щедро, но също така ще има тенденцията за самозаблуда. Детето родено в Четвъртък ще има винаги специална философия, която да сподели със света.

Петък|Значение: Денят на Фриг и Фрика, стар норвежки ден еквивалентен на Венера

“Детето” на петъкът е под управлението на Венера, която е планетата на любовта, баланса, привързаността, споделянето, удоволствието, елегантността, романтиката, майсторството и финеса.”Детето” на петъка е социално, привлекателно, артистично, но и понякога твърде зависимо от мненията на други хора, мързеливо и суетно. Това дете се нуждае да бъде обкръжено от красота и любов, или в противен случай неговите таланти ще бъдат скрити от света.

Събота|Значение:Денят на Сатурн

Съботата е традиционно отбелязана като седмият ден от седмицата. Управлявана от Сатурн, тя изтъква значителността на живота на това дете в родословното дърво и никога не говори за лесен път в живота. Под влиянието на Сатурн, това дете е родено със задача за решителност и скромност. “Детето” на събота ще бъде мъдро, професионално, практично, стриктно и съмнително, с тенденцията да направят невъзможното, когато искат нещо твърде силно.

Коментари от FACEBOOK