Всяка зодия си има огледална! Вижте коя е вашата

Всяка зодия си има огледална! Вижте коя е вашата
Всяка зодия си има огледална! Вижте коя е вашата

Всички желаем комфорт и разбирателство във връзките си. Някои хора отговарят на описанието на зодиакалния си знак почти на 100%, други, разбира се, не толкова, пише zajenata.bg.

Но без значение от процентите, понякога е по-добре да знаeм между кои зодиакални знаци има магическо привличане.

Клиширано или не, противоположностите постоянно се привличат доста силно, така че нека хвърлим око на зодиите, които са “противоположни” на нашата, за да знаем с кого си имаме работа. Комбинациите са 6, тъй като зодиакалните знаци са 12 на брой.

Овенът, който уважава главно собствените си интереси, се разбира добре с Везните, които пък се отдават на общите интереси във връзката. На Везните не им пречи да мислят както за себе си, така и за гордия Овен.

Телецът се фокусира върху физическата стабилност, а Скорпион върху емоционалната. Точно поради това, на тези два знака често им е добре в една компания, тъй като и двамата ценят сигурността.

Близнаците прекарват живота си в търсене на знания, а Стрелец в търсене на мъдростта. Двата знака ще имат щастлив път, ако вървят заедно – ръка за ръка. Само така всеки може да утоли жаждата си за знания.

Ракът е фен на емоциите, а Козирог на физическото развитие. Добра комбинация, тъй като между тях винаги има физическо привличане, което по-късно достига до емоционално равнище. Лъвът държи на персоналните ценности, а Водолеят на общите.

Девата дава физически саможертви в името на човека, когото обича. Рибите – емоционална саможертва.

Източник: www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK