Зодия Риби: Защо не можем без тях?

Зодия Риби: Защо не можем без тях?
Зодия Риби: Защо не можем без тях?

Вече всички знаят, че последната – 12-та зодия Риби е най-най-най от всички. Тези мили, състрадателни създания, комбинирали в сложната си личност първичността на Овена, благия поглед на Телеца, устремеността на Лъва, красотата на Девата, сексуалността на Скорпиона… и какво ли още не, са наистина най-интересният знак на Зодиака. Те могат да бъдат всякакви, при това напълно искрено, в зависимост от човека, който се намира до тях. Могат да влязат във всяка роля, но най-важното – Рибите могат да ви дадат онова, за което дори не сте мечтали, освен ако неповторимата им интуиция, не им подскаже, че ги лъжете.

И за да не се лъжем с общи приказки и всичко хубаво вече е казано сме събрали характеристиката на знака в едни от най-важните прояви в живота им. Ето какви са Рибите, когато обичат, разделят се, напиват се и решават да станат истински гадняри.

Как се влюбват Рибите
Рибите се влюбват класически. По строгите канони на любовните романи – страст, хормони, разкъсани дрехи, щастие, болка и кървави сополи. Много важен момент е, че обектът на влюбване трябва да е максимално труднодостъпен: да живее в друг град, още по-добре в друга страна, а в идеалния случай – да лети често с изследователска мисия към Марс. Рибата трябва да страда и да преодолява препятствия, иначе няма никакъв смисъл да шава с хриле. След връзка с Риба остава една изпепелена пустиня и само кървавите сополи като ярки балони летят някъде в орбитата на Фобос.

Какъв е в любовта мъжът: 
Риби Пасивен, но, все пак, нежен. Избягва проявата на инициатива, предпочита да възбуди партньорката си и да остави лидерството в нейни ръце. Обкръжен е от бивши приятелки и съпруги, с които така и не се е разделил, защото не може да понася разделите. Пази снимки, любовни писма и сувенири. Да, той е романтик. Но не чакайте да ви отрупа с цветя, парфюми или годежен пръстен. В големи размери той може само да ви излъже и вие непременно ще го разберете. Ерекция – когато-тогава Презервативи – когато-тогава.

Каква е в любовта жената Риби
Жената Риби пристрастява. В нея може да потънете като в топла вана и да забравите всичко на света. Събрала е в себе си по всичко от предните си посестрими в Зодиака, затова няма нещо, което да ви откаже. На пръв поглед може да ви се стори свенлива, но това е само първата й роля от безбройните, които може да ви изиграе с неповторим талант, защото просто й идва отвътре. Заради прекалената си емоционалност са склонни към изневяра, но ако партньорът й се старае да е задоволена, няма да погледне друг.

Как се разделят Рибите
Да се разделиш с представител на Риби е огромен проблем. Преди всичко, те никога не са сигурни в това дали са взели правилно решение. Затова и никога не казват последната дума и си оставят отворена вратичка. Рибите много често поддържат и друга връзка, а впоследствие прехвърлят цялата тежест от разрива върху втория си партньор. След раздяла Рибите проявяват склонност да се връщат при бившите си в извънредни ситуации.

След прием на алкохол…
Ако Рибата е пила – спазвайте дистанция. Ако Рибата е пила много – бягайте. Пияната Риба преживява целият спектър на емоциите за четири минути, след което цикълът се повтаря, докато е в състояние да движи хрилете си. Току що ридала в ъгъла, че никой не я обича, 30 секунди по-късно тя весело скача от стол на стол, размахвайки гащите си. В същото време разказва, току що чут виц, от първо лице, като история, която се е случила с нея едва вчера.

Какъв тип гадняри са:
Лъжлива, фантастично лъжлива и хлъзгава гад. Лъже всички, включително и себе си. Искрено вярва на лъжите си и страшно се обижда, когато не ѝ вярват. И съвсем не го прави за изгода – за Рибите това е разновидност на висше изкуство. Няма спасение от това – в краен случай може да си избодете очите, да си пробиете тъпанчетата и да не се опитвате да получите правдива информация дори на ниво: „Колко е часът?“.

Източник: http://www.actualno.com

Коментари от FACEBOOK